Το Ξενοδοχείο Cavallari Palace ιδρυθηκε πριν 30 χρονια και συνεχιζει ακομα να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ολα τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Συνολικά σήμερα το Ξενοδοχείο Cavallari Palace αριθμεί 4 διαφορετικούς χώρους.
Στις ευρύχωρες αίθουσες, και κτήματα δεξιώσεων που ξεχωρίζουν για την αριστοκρατική όψη και αρχοντιά τους, φιλοξενούνται εκδηλώσεις από 100 έως 1000 ατόμων σε καθιστό δείπνο. Οι υπέροχα διακοσμημένοι χώροι, διατηρούν τη δυνατότητα να επηρεάσετε κατά το δοκούν τη διαμόρφωσή τους, επιλέγοντας τη διακόσμηση που ταιριάζει στα γούστα σας και στις δικες σας αποχρωσεις. Αποδεικνύουν ότι η απαράμιλλη πολυτέλεια, το άψογο service, το σπιτικό φαγητό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας και του πιο απαιτητικού γάμου.
Σε συνεργασια με τους μετρ του Ξενοδοχείου Cavallari Palace μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας το δικό σας μενού (σερβιριστο / μπουφε) καθώς και το κοστολόγιο τους. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εγγύηση του ονόματος του Ξενοδοχείου Cavallari Palace μας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να περάσετε υπέροχα και να έχει το προσωπικό σας event ξεχωριστή και αξέχαστη προσωπικότητα. Το στοίχημα μας είναι παντοτινό, καθώς από την πρώτη επαφή σας μαζί μας η επιτυχία είναι σίγουρη.
Καθώς και το Ξενοδοχείο Cavallari Palace είναι κοντά στα μελλόνυμφα ζευγάρια προσφέρει δώρα όπως μια γαμήλια σουίτα για την βραδυά του γάμου σας σε ξενοδοχείο μας , γαμήλια τούρτα με επιλογή δικής σας γεύσης , φουσκωτά-παιδότοπους καθώς προγράμμα από έμπειρους DJs μαζί με την πλήρη ηχητική κάλυψη του χώρου.
Επίσης υπάρχει το γραφικό εκκλησάκι του Αη Γιώργη για τις τελετές σας.
Η δεξίωση αρχίζει και τελειώνει ΕΔΩ !!!